Središnja Bosna

Nakon Kiseljaka Hrvatsko proljeće seli u Jajce i Bugojno

Kultura / Flash | 17. 06. 2014. u 20:36 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kiseljačani su večeras (utorak) u prepunoj dvorani Hrvatskog doma, uživali u izvedbi predstave 'Kajališni sat', koju je u sklopu projekta 'Hrvatsko proljeće Središnje Bosne' izvelo Hrvatsko narodno kazalište Mostar.

Radi se o komediji 'Kajališni sat' napravljenoj prema poznatoj drami 'Kazališni sat' Jasena Boke, koju je Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru premijerno izvelo prije gotovo 17 godina.

Hrvatsko proljeće Središnje Bosne se nastavlja sutra, 18. lipnja, u Jajcu i Bugojnu, a zatim u petak u Uskoplju. U Jajcu će u Napretkovoj dvorani nastupiti Gradsko kazalište mladih iz Viteza s predstavom 'Bal lopova'. Ulaz je besplatan, a predstava počinje u 19:00 sati.

Premda je ovo prvenstveno kulturni događaj, u Bugojnu će sutra u Velikoj dvorani Hrvatskog doma, s početkom u 19:00 sati, biti održana panel rasprava o gospodarstvu, na kojoj će govoriti prof.dr.sc. Zdenko Klepić s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, Jozo Bejić, tajnik Ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta FBiH, te Pero Gudelj, vlasnik tvrtke 'FIS' iz Viteza.

Osim diskusije o trenutnoj situaciji u gospodarstvu i ekonomiji, naglasak će biti stavljen i na zapošljavanje, odnosno samozapošljavanje mladih.

Više informacija o dosadašnjim i događajima koji slijede možete pronaći na Facebook stranici Hrvatskog proljeća Središnje Bosne.

Kopirati
Drag cursor here to close