Ples u slici

Naklada Alfa nagradila najbolje likovne radove učenika

Kultura / Flash | 18. 02. 2015. u 15:35 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nataša Milošević, učenica VIII.3 OŠ Petra Bakule iz Mostara, pobjednica je natječaja za najbolji likovni rad  Naklade Alfa na temu “Ples u slici“,na kojemu je sudjelovalo jako puno učenika osnovnih škola.

“Iz godine u godinu pristižu sve bolji radovi, tako da je nama u stručnom povjerenstvu sve teže odabrati one najuspješnije, jer- konkurencija je sve kvalitetnija. Ono što je izdvojilo ovaj rad kao najuspješniji jest izražena likovnost i kreativnost učenice”, istaknuli su iz povjerenstva za ocjenu radova.

Drugo mjesto pripalo je  Mirni Kraljević, učenici VII.a OŠ Ivane Brlić Mažuranić iz Ljubuškog, dok je treća nagrada otišla u OŠ Ivana Gundulića iz Mostara i njihovoj učenici Katarini Šutalo.

Dodjeljene su I posebne nagrade učenicima Mariji Sivrić iz OŠ "Bijakovići", Josipi Karamatić iz OŠ "Ivan Mažuranić" Posušje, te Danijelu Vladiću iz OŠ "Ivan Mažuranić" Gračac

Prigodne nagrade najboljim malim umjetnicima, kao i zahvalnice svim školama sudionicama, dodijelile  su ispred knjižare Alfa u Mepas Mall-u Ana Babić i prof. Vesna Sušac s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Mostaru.

Svečanu dodjelu nagrada zabavnim programom su upotpunili mladi plesači plesnog kluba ProDance i klapa Šest osnovne škole Stolac.

Naklada Alfa d.o.o. Mostar ove godine obilježava i jubilej-10 godina svoga rada u BiH, koji će proslaviti nizom različitih događanja uz nagrađivanje svojih korisnika i kupaca.

Kopirati
Drag cursor here to close