NP Mostar

Nagrađujemo vas ulaznicama za mjuzikl “Mali dućan strave”

Kultura / Flash | 20. 03. 2017. u 10:58 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američko veleposlanstvo u Bosni i Hercegovini, Dolphin Show Sveučilišta Northwestern iz Chicaga (Northwestern University’s Dolphin Show from Chicago) i Narodno pozorište Mostar s ponosom vam predstavljaju komični rock mjuzikl “Mali dućan strave” u četvrtak, 23. 3. u 20 sati u Narodnom pozorištu Mostar.

Sa rock'n'roll hitovima iz 1960-tih godina, presmiješnim likovima i talentiranom mladom američkom postavom direktno iz Chicaga, ovaj rock mjuzikl-komedija oduševljava publiku svih uzrasta. “Mali dućan strave” se izvodi putem specijalnog aranžmana sa Music Theater International (MTI). U Narodno pozorište Mostar dolaze u sklopu bh. turneje.

Od nagrađivanog dvojca Alana Menckena i Howarda Ashmana (kompozitor i tekstopisac koji su stvorili Malu sirenu i Ljepoticu i zvijer) u Mostar dolazi “Mali dućan strave” (The Little Shop of Horrors), priča o Seymouru Krelbornu, siromašnom mladiću u cvjećari koji sanja o boljem životu sa svojom tajnom simpatijom, Audrey. Kada Seymour otkrije egzotičnu biljku i preko noći postane poznat, pomisli kako je našao put do Audreynog srca, ali ne sluti da biljka ima mozak i vlastiti tajni plan da zavlada svijetom!

Redateljica mjuzikla je Maggie Monaha, a producenti Janie Dickerson i Bailey Sutton. Kazališni program Northwestern Sveučilišta iz Chicaga, koji ove godine slavi 75 godina postojanja, svrstava se među deset najpoznatijih u svijetu, a u kazališnoj filmskoj sceni dao je mnoga poznata imena, kao što su Warren Beatty, Charlton Heston i David Schwimmer.

Ulaznice su u prodaji, cijena karte je 10 KM, s popustom za učenike, studente i umirovljenike 7 KM. Rezervacije: na mail [email protected], porukom u inbox na FB stranici NPM-a i na broj 036/550 – 128.

Portal Bljesak.info u suradnji s Narodnim pozorištem Mostar nagrađuje vas s dva puta po dvije ulaznice za ovaj mjuzikl. Vaše podatke pošaljite na mail: [email protected] - Sretno ;)

Kopirati
Drag cursor here to close