28. svibnja

Mostarski teatar mladih premijerno izvodi 'Alisu'

Kultura / Flash | 28. 05. 2015. u 08:45 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak 28. svibnja Dječji studio Mostarskog teatra mladih 1974 na Memorijalnoj sceni 2532 sa početkom u 19,00 sati izvesti će premijernu predstavu “Alisa”. Predstava je inspirirana bajkom “Alisa u zemlji čuda” i snoviđenje je dječjeg svijeta iz snova, noćnih mora, mašte, ali i stvarnosti u kojoj djeca žive i odrastaju.

U predstavi igraju Medina Brajović, Iman Dilberović, Ajla Hodžić, Sajra Pervan, Iris Karić, Hana Veledar, Danina Memić, Adis Sandžaktar, Imad Husnić, Nedim Krpo i Kemo Krpo.

Predstava je kao rad u procesu izvedena na 18. Festivalu dječjeg teatra Bosne i Hercegovine u Gračanici i od stručnog žirija nagrađena za uvođenje novih tehnika u dječji teatar.

Rad sa djecom na razvoju njihovih kreativnih sposobnosti trajno je opredjeljenje Mostarskog teatra mladih 1974 i zato koristimo svečanost premijere našeg Dječjeg studija da se svim našim sponzorima, bez čije podrške taj rad ne bi bio moguć, te svim medijima koji prate naše aktivnosti i afirmiraju ih, zahvalimo. Vjerujemo, posebno kada su djeca u pitanju, da ovakva suradnja potvrđuje staru maksimu da su djeca naša budućnost, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close