Mostarci će imati priliku vidjeti filmove s Viva film festivala
Centar za kulturu
OBJAVA: Utorak, 12. rujna 2017. 12:24
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Ma.M.
Mostarci će imati priliku vidjeti filmove s Viva film festivala
0

‘’Viva film festival’’ je istovremeno i domaći i međunarodni natjecateljski filmski festival umjetničkih ostvarenja u oblasti dokumentarnog filma posvećen pitanjima iskonskih ljudskih vrijednosti te sve aktualnijem problemu biološkog opstanka na Zemlji

Mostarska publika će imati priliku vidjeti sve filmove s ovogodišnjeg Viva filmskog festivala. Projekcije filmova možete pogledati u Centru za kulturu 14.,15., i 16. rujna od 18 do 20 sati.

‘’Viva film festival’’ je istovremeno i domaći i međunarodni natjecateljski filmski festival umjetničkih ostvarenja u oblasti dokumentarnog filma posvećen pitanjima iskonskih ljudskih vrijednosti te sve aktualnijem problemu biološkog opstanka na Zemlji.

Projekt je realiziran u 20 gradova širom Bosne i Hercegovine, te je rezultirao s 20 filmova koje su mladi režirali i našli se u ulogama glumica i glumaca.

Ekipa učenika Šeste osnovne škole iz Mostara je u okviru ovog projekta ‘VIVA Festival 2017’, pripremila film pod nazivom ‘Ostani’ te ušla u konkurenciju za nagrade.

U realizaciji ovog zanimljivog filmskog sadržaja kojeg je koordinirala profesorica Alisa Trbonja -Kahriman sudjelovali su učenici: Anis Mušić, Dino Emrić, Azra Kozo, Tajra Hadžimahović, Džan Omeragić, Haris Pašić, Ema Marić, Jana Duraković, Aldin Salčin, Džan Ismail Dilberović, Adnan Kupusija i Illa Marić.

Od 13. do 17. rujna u Sarajevu će na završnici manifestacije biti proglašeni najbolji filmovi.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.