Damir Pandža

Mostar je izgubio velikog čovjeka

Kultura / Flash | 08. 11. 2013. u 18:58 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Damir Pandža iz Mostara preminuo je nakon nesretnog slučaja u svojoj 48. godini života. Ukopan je u četvrtak na mjesnom groblju u Orlacu, a na posljednji ispraćaj je došlo više stotina njegovih sugrađana, radnih kolega, prijatelja i rodbine.

Tužan je tjedan iza njegove obitelji i svih koji su ga poznavali. Mostar je izgubio vrijednog čovjeka, brižnog oca, voljenog supruga, brata, sina ..

Na kraju svega, njegovoj obitelji ostala je praznina i neprežaljena tuga, ali i želja da se javno zahvale svim njegovim prijateljima i radnim kolegama s Odjela za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje koji su pružili nadljudske napore da pomognu Damiru. Cjelokupno osoblje KB Mostar duboko je potreseno iznenadnim odlaskom kolege i prijatelja. Na dan ukopa održana je i komemoracija kojom su se njegove radne kolege zahvalile na osobnom doprinosu i ljudskim vrlinama koje je Damir utkao u radni kolektiv.

Obitelj pokojnog Damira dirnuta je odnosom prijatelja, susjeda i rodbine koji su im iskazali podršku u najtežim trenutcima te im se na ovaj način žele zahvaliti na iskazanoj sućuti i podršci.

Damir je teško ozlijeđen u subotu ujutro kada je vozeći bicikl na uzbrdici par metara prije HE Mostar u naselju Raštani, iznenada izgubio kontrolu, udario u drugog biciklistu i pao na zemlju. Ozlijede glave prilikom pada bile su teške. Vozilom Hitne pomoći odmah je prebačen u SKB Mostar gdje je operiran. Nažalost, Damir je nakon par dana u bolnici, izgubio životnu bitku i preminuo. 

Kopirati
Drag cursor here to close