Poruka iz Širokog Brijega

Milan Bandić: Gradit ćemo zgradu za Udrugu ''Fra Mladen Hrkać''

Kultura / Flash | 24. 08. 2016. u 19:25 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Gradit ćemo novu zgradu za Udrugu ''Fra Mladen Hrkać'', poručio je na oduševljenje mnogih zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u Širokom Brijegu.

Bandić je nazočio večeras projekcijama filmova na otvaranju Mediteran Film Festivala u Širokom Brijegu, gdje se družio s građanima, te poručio kako snažno podržava rad humanitarne Udruge ''Fra Mladen Hrkać''.

''Upravo zbog njihovog rada i zalaganja, te pomoći mnogobrojnim pojedincima i obiteljima, za njih i njihove štićenike gradit ćemo zgradu'', poručio je zagrebački gradonačelnik hercegovačkog porijekla.

Bandić je, inače, jedan od kandidata za premijera Republike Hrvatske, pa će boravak u BiH iskoristiti i dijelom za predizbornu kampanju i približavanje biračkom tijelu.

Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać je neprofitna, nevladina organizacija, registrirana u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Udruga je osnovana lipnja 2012. godine u Zagrebu, a pomaže osobama sa zdravstvenim poteškoćama i njihovim obiteljima koje dolaze u Zagreb na liječenje. 

Kopirati
Drag cursor here to close