Marina Radoš

'Miki' prvi roman mlade Duvanjke izlazi na proljeće

Kultura / Knjige | 04. 01. 2014. u 10:11 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marina Radoš poznata je široj javnosti na našim prostorima po odličnim pričama koje piše i koje prenose svi relevantni mediji u ovom dijelu zemlje.

Radoš mlada spisateljica iz Duvna se ozbiljno uhvatila pisanja, a u vrlo kratkom vremenu na svoju je službenu Facebook stranicu privukla gotovo tisuću čitatelja. Iako za sebe ne voli reći da je uspješna brojke čitanja njenih članaka upravo govore suprotno i svaka njena priča postaje apsolutni hit.

Na svom je Facebook profilu prije nekoliko dana i službeno najavila svoj roman prvijenac "Miki", koji bi svjetlo dana trebao ugledati na proljeće, piše tomislavcity.com

Roman ''Miki'' bi trebao izići na proljeće. Radnja je smještena u Mostar. To je jedna priča o Mikiju Kolareviću, koji se nakon 17 godina vraća iz Beograda u Mostar kako bi renovirao stan u Fejićevoj i predstavio novu knjigu. Pri prvom posjetu Mostaru nakon toliko godina upoznaje 16 godina mlađu studenticu i s njom započinje strastvenu, burnu, nježnu, bolnu, strašnu i neizvjesnu ljubavnu vezu, koja će pokušati odoljeti mentalnim, vjerskim, nacionalnim i dobnim razlikama, ranije je za medije rekla mlada Duvanjka.

Kako će se razvijati ljubav kojoj prijete brojne razlike, koje su u našem društvu još neprevaziđene, ostaje pričekati da se "Miki" napokon nađe na policama knjižara i pročitati.

Kopirati
Drag cursor here to close