F.A.R.S.A.

Ljetni festival rock glazbe oduševio Čapljince

Kultura / Flash | 25. 07. 2015. u 09:27 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osma po redu F.A.R.S.A. - Festival amaterskog rock stvaralaštva, održana u je u petak na Trgu kralja Tomislava u Čapljini.

Radi se o prvom i jedinom čapljinskom ljetnom festivalu rock glazbe koji od početka promovira autorske grupe i podržava alternativnu scenu Hercegovine i regije.

Festival je do danas ugostio veliki broj značajnih imena alternativne scene iz BiH, regije i inozemstva, kao što su Malter Ego, Cutapotato, Wasted Genetation, Terra Slaves, Siledžije, Alogia, Harpoon Blues Band, Postolar Tripper, Forensic Clinic, MORT, Floydian Split, itd.

Na ovogodišnjem festivalu u Čapljini nastupili su bendovi ''Andrija'' (Livno), ''Stimulans'' (Split/Kaštela) i  ''Rolin Humes'' (Rijeka).

Pored glazbe, posjetitelji su mogli vidjeti i kreativu prodajnu izložbu nakita i ostalih rukotvorina mladih kreativaca iz Hercegovine.

Organizatori festivala, Udruga Mladih Čapljine MAČ, osigurali su i ove godine nezaboravan provod uz kvalitetnu glazbu i kreativni kutak u kojemu su uživali ljubitelji rock glazbe.

Kopirati
Drag cursor here to close