Traži se karta više

Krešićev 'Otirač' ponovno pred mostarskom publikom

Kultura / Kazalište | 10. 03. 2014. u 10:31 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska publika će 'Otirač - uan men šou' Ive Krešića imati priliku pogledati u Pozorišnoj kafani, 15.03. (subota) s početkom u 21:00. Kako je predstava bila rasprodana svaki put, a broj mjesta je ograničen, rezervirajte ulaznicu na vrijeme na brojeve: 063-126 321 i 061 522 862. Više informacija i video možete pogledati na ivokresic.com

Rijetko koji glumac je uspio ono što i mladi mostarski glumac - Ivo Krešić sa svojom autorskom diplomskom predstavom. Predstava koju mediji nazivaju društvenim fenomenom od premijernog izvođenja našla je svoj put do publike koja je za svaku novu reprizu počela tražiti kartu više.

U predstavi 'Otirač - Uan men šou' Ivo Krešić na komičan način se obračunava sa pojavama koje u društvu svi vidimo. Licemjerje, bahatost, glupost, nemoral, tupost, bankarske kredite, farmaceutsku industriju, vjerske rituale, političare, činovnike, sve koji nam kroje kapu, Ivo Krešić maestralno na komičan način izvrće ruglu, ostavljajući publiku bez daha.

Ironično nazvana 'Uan men šou', kroz niz glumačkih transformacija, predstava 'Otirač' nam na neposredan način prikazuje probleme koje tište malog čovjeka u današnjem vremenu. Predstava je to nakon koje se odlazi kući s osmijehom na licu i grčem u želucu. Pored Krešićeve iznimno vješte igre, to je razlog zašto je 'Otirač' trenutno veoma tražena predstava.

Ovaj mladi glumac, uz publiku osvojio je i kritičke glasove struke. Uspoređuju ga sa Zijahom Sokolovićevim u 'Cabares Cabareu', pa i Neletom Karajlićem iz najboljih epizoda nekadašnje 'Top liste nadrealista'. ali je 'Otirač' nešto sasvim novo. To je nadolazeći glumac Ivo Krešić, sa svojom pričom o svima nama, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close