Vratite vjeru u ljubav

Komedija 'Ljubavni žulj' u Mostaru

Kultura / Kazalište | 19. 11. 2014. u 16:05 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Komedija 'Ljubavni žulj' u režiji Mirele Trepanić, i izvedbi sjajnih mladih glumaca, Lane Delić, Ivane Vojinović i Adnana Krese, nakon uspješne listopadske premijere u Sarajevu, u studenom kreće na prva gostovanja. U petak, 21. studenog u 20:00 će i mostarska publika imati priliku pogledati ovu izvanrednu predstavu na kamernoj sceni Cluba Aleksa.

Redateljica Mirela Trepanić poznata publici kroz hit komedije Ja, mahaluša, Ja, mahalac, Cosa Nostra itd, i ovog puta uspjela je nasmijati i isprovocirati publiku.

''U Čehovljevim komičnim jednočinkama 'Medvjed' i 'Prosidba', koje čine predstavu 'Ljubavni žulj', a koje su napisane prije 120 godina vjerujem da su gledatelji prepoznali sebe i probleme zajedničke svima: može li se običan čovjek zakleti na vječnu samoću ako je u prirodi strastveno i društveno biće? Koliko nas materijalna strana života odvlači od uživanja u ljubavi, partnerstvu, prijateljstvu, braku i sreći? U sukobu čvrstih principa naši likovi ispoljavaju svoje mane koje su u komediji dovedene do maksimuma: grubost, licemjerje, nespretnost, hipohondrija, malograđanština, pohlepa, sitničavost i tvrdoglavost. Ove mane likova izazivaju smijeh, ali sam sigurna da se u nekim od njih gledaoci i prepoznaju, te im ova komedija djeluje i kao kritika takvog ponašanja'', za Bljesak.info kazala je već potvrđena majstorica režije komedija Mirela Trepanić, koja je diplomirala u klasi Pjera Žalice.

Publiku očekuju razna iznenađenja, oni će suosjećati sa likovima, prepoznati se u njihovim manama, te smijati se njihovim doživljajima sa iznenadnima i neočekivanim preokretima, ali će otići sa jasnom porukom da je za sreću potrebna i dovoljna ljubav, a ne i novac.

Koncept predstave je muzika, ples i pjesma, kada se realna životna situacija pretvara u maštanja likova, a oni postaju onakvi kakvi uvijek trebaju biti: sretni i zaljubljeni.

Komedija koja će vam vratiti vjeru u ljubav!

Slogan komedije je : Zaljubite se ponovo i zauvijek!

Cijena ulaznice je 10 KM, igra se na kamernoj sceni Cluba Aleksa, u petak, 21.11. 2014. u 20h. Rezervacije putem broja 062 156 421.
Kopirati
Drag cursor here to close