Konjic

Komedija "Kod Tita u raju'' na daskama ljetne scene

Kultura / Flash | 22. 07. 2016. u 13:54 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Regionalna humoristična predstava "Kod Tita u raju" ponovo gostuje u BiH. Predstava će biti odigrana u Konjicu 23. srpnja na Otvorenoj ljetnoj sceni, a dva dana kasnije glumačka postava odlazi u Krk i na Istru.

"Kod Tita u raju" je komedija koja puni dvorane širom regije, a u Zagrebu je za jedan dan u kazalištu „Vidra“ imala tri izvođenja zaredom. Već su najesen rezervirane dvorane za ovu britku političku satiru, koja, kako njezini autori kažu, govori o današnjoj situaciji, greškama u prošlosti, ali i otkriva tko su glavni krivci za to.

Imitacijama poznatih povijesnih osoba, koje će publiku nasmijati do suza, prikazuje se situacija u kojoj Josip Broz Tito, uređujući raj za svoju Jovanku traži molere. Na ovaj oglas javljaju se Slobodan Milošević i Franjo Tuđman. Tada nastaje dijaloška komedija za sve generacije, koja ruši sve rekorde gledanosti. Glumačku postavu čine Ranko Goranović, Ljuba Stanković i Velimir Tošić.

‘’Radujemo se gostovanju u Konjicu, gdje ćemo obići i poznati Titov bunker. Naravno, obavezno poslije predstave ćemo na janjetinu u Jablanicu, a onda pravac Jadran’’, kaže veseli glumački trio predstave "Kod Tita u raju".

Kopirati
Drag cursor here to close