Kosača

Knjiga 'Jesi tu?' privukla mnogobrojnu publiku

Kultura / Knjige | 13. 05. 2016. u 19:35 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki broj prijatelja, članova obitelji, te poznanika u petak navečer ispunio je galeriju kraljice Katarine u Kosači, te su na taj način dali podršku Jeleni Božić koja je promovirala knjigu pod nazivom 'Jesi tu?'.

Promocija knjige je trebala biti upriličena prije nekoliko dana na šetalištu u središtu Mostara, međutim loši vremenski uvjeti su odgodili predstavljanje za petak 13. svibnja.

Na stranicama knjige ćete se zaustavljati na stvarnim dopisivanjima, ali i vriskovima poezije koji prekidaju nit prepričavanja. Jelena naglašava važnost povezanosti s ljudima, kao i sa samim sobom, u trenucima kada život iznenadi važnom promjenom.

Kako je istaknuto na početku promocije, u ovoj knjizi nema izmišljenih događaja, a svi likovi spomenuti u tekstovima su stvarni.

U glazbenom dijelu programa nastupili su Oliver Bevanda i Marin Božić, dok su tekstove iz knjige čitali Kristina Čulina, Goran Popović i Nina Popović. Knjigu 'Jesi tu?' promovirali su pored autorice, Martina Mlinarević Sopta i Ivan Rozić.

Božić je rođena 1992. u Splitu, dok je svoje srednjoškolsko obrazovanje završila u Mostaru. Potom je upisala Filozofski fakultet u Zagrebu - smjer anglistika i lingvistika.

Od tinejdžerskog doba bavi se pisanjem proze i poezije, a pored toga bavi se i dramskim stvaralaštvom. Svoju poeziju i prozu objavljuje u časopisu 'Motrišta'.

Kopirati
Drag cursor here to close