Filmovi

Kino na otvorenom prvi put u Žepču

Kultura / Flash | 30. 07. 2015. u 10:53 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"U utorak i srijedu, 28. i 29.7.2015. je u organizaciji JU Dom kulture Žepče i UG Centar za društveni razvoj CEDRA Žepče prvi put u Žepču organizirano "Kino na otvorenom".

Navedena manifestacija, koja je održana na platou Doma kulture u Žepču, je realizirana u partnerstvu sa Sarajevo film festivalom, a u sklopu projekta Operacija kino.

Održane su dvije kino projekcije, filmovi "Divlje priče" i "Mama". Radi se izboru najboljih filmova svjetske produkcije koji su višestruko nagrađivani na mnogim filmskim festivalima i koji će se prikazivati u natjecateljskom programu ovogodišnjeg Sarajevo film festivala.

"Ovo je prvi put da su žepčaci mogli uživati u kinu pod vedrim nebom. Sve pohvale organizatorima na ideji i realizaciji", rekao je jedan od gledatelja.

"Projekt Operacija kino se od ove godine provodi i u Žepču i nadamo se da će se uspješna suradnja sa SFF nastaviti i u budućnosti. Drago mi je što smo žepčacima mogli priuštiti još nedoživljen događaj u Žepču– Kino na otvorenom", izjavio je Miroslav Ilić, ravnatelj JU Dom kulture Žepče.

Kopirati
Drag cursor here to close