KIC

Istina zadarskog kazališta u Tomislavgradu

Kultura / Flash | 23. 10. 2014. u 12:05 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumci Hrvatskoga narodnog kazališta iz Zadra i kazališna skupina Glumci u Zagvozvdu, 12. studenoga 2014. godine, s početkom u 20 sati, u kino-dvorani Kulturno-informativnoga centra u Tomislavgradu igraju vrsnu predstavu Floriana Zellera pod naslovom „Istina“.

Redatelj ove predstave je Danko Ljuština a nastupaju Vedran Mlikota, Mila Elegović, Damir Poljičak, Žana Bumber i Hana Hegedušić.

Ulaznice, po cijeni od 10 KM (za umirovljenike, đake i studente 6 KM) možete od 3. studenoga nabaviti u prostorijama KIC-a u Tomislavgradu, svakog radnoga dana od 8-15 sati, najavili su iz Kulturno-informativnog centra u Tomislavgradu.

Treba li uvijek govoriti istinu ili je ponekada bolje poslužiti se lažima? Što je istina, a što laž?, dilema je koju propituje vodvilj Floriana Zellera, trenutačno jednog od najpopularnijih francuskih dramatičara, a s kojom se će suočiti dva bračna para međusobno povezana preljubničkim odnosima. Supružnici i ljubavnici su Vedran Mlikota, Mila Elegović, Damir Poljičak, Hana Hegedušić/ Žana Bumber.

Kopirati
Drag cursor here to close