150 KM za 20 obitelji

Gradonačelnik Bešlić uručio robne bonove u povodu predstojećeg blagdana Kurban bajrama

Kultura / Flash | 02. 10. 2014. u 10:30 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu predstojećeg blagdana Kurban bajrama gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić je u Centru za socijalni rad uručio robne bonove u visini od 150 KM za 20 obitelji u stanju socijalne potrebe s područja grada Mostara.

Uz gradonačelnika Bešlića nazočili su i načelnik Odjela društvenih djelatnosti Božo Ćorić i voditelj Službe za zdravstvo, socijalne i stambene poslove Mustafa Delić.

Gradonačelnik Bešlić je svim korisnicima i njihovim obiteljima čestitao nadolazeći blagdan te zaželio puno sreće i zdravlja.

Bešlić je istaknuo kako bi volio da za ovim projektom ima svake godine sve manje potrebe, nažalost nije tako te će se davanja potpore socijalno ugroženim obiteljima pred vjerske velike blagdane muslimana, rimokatolika i pravoslavaca, nastaviti i u budućnosti.

U ime gradskog Centra za socijalni rad sretan Kurban bajram svim korisnicima i njihovim obiteljima zaželjela je ravnateljica Zora Dujmović.

Projekt kojim se za vjerske blagdane, Božić, Uskrs i Bajram, doniraju obitelji u stanju socijalne potrebe započeo je 2006. godine, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close