Nagradna igra

Podijelili smo ulaznice za predstavu 'Soboslikar'

Kultura / Kazalište | 20. 10. 2014. u 07:14 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak, 21.10. od 20 na maloj sceni Narodnog pozorišta Mostar (Studio 64) možete pogledati predstavu 'Soboslikar'. To je suvremena komedija rađena prema tekstu engleskog autora Donalda Churchilla koja tretira probleme bračnog života.

Dramaturški okvir pomenutog teksta smješta radnju u dnevni boravak bračnog para Hornebeam u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća; vrijeme seksualne revolucije, studentskih i socijanih nemira i naravno Rock and Roll-a. Igraju: Emir Spahić, Amela Kreso i Maja Zećo.

Bljesak.info i Narodno pozorište i ovom prilikom nagradili su dva čitatelja sa po dvije ulaznice za predstavu. Ovoga puta nagrađeni su Mili Škobić i Eldina Repeša. Putem maila dobitnici su obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Ulaznice po cijeni od 5,00 KM možete kupiti na blagajni pozorišta ili rezervirati svakim radnim danom od 09 do 14 sati na telefon 036 550 128. Rezervacije ulaznica možete napraviti i preko e-maila: [email protected], te facebook profila ili fb stranice Narodno pozorište Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close