Advent u NK

Darujte slikovnice i knjige da uljepšate zimske dane mališanima u bolnici

Lifestyle / Putujte s nama | 29. 11. 2015. u 21:30 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U predblagdansko vrijeme djelatnici i volonteri Narodne knjižnice Mostar su najavili kako će tjedno posjećivati Odjel pedijatrije, te se družiti i čitati s malenim pacijentima.

''Knjižnica će osigurati policu, a sve građane našeg grada molimo da daruju slikovnice i knjige koje će malim pacijentima uljepšati zimske dane u bolnici. Knjige i slikovnice možete donijeti na Dječji odjel Narodne knjižnice Mostar svakim radnim danom i subotom. Budimo humani i odazovimo se u velikom broju'', pozvali su djelatnici Narodne knjižnice.

Također, u vrijeme Adventa djelatnici i volonteri Narodne knjižnice pripremaju brojna iznenađenja za cijelu lokalnu zajednicu.

''Priprema se informatički tečaj za sve dobne skupine, blagdanske pričaonice i radionice, pravimo božićne kolačiće s tetom Slavicom Raič, organiziramo besplatnu poduku iz njemačkog i engleskog jezika. Uskoro i poduke iz matematike i fizike. Posjete Odjelu pedijatrije, Dječjim vrtićima i Domu Umirovljenika Mostar. Sve vas (koji već niste) pozivamo da nam se pridružite kao volonteri, čitatelji ili darovatelji'', pozvali su iz knjižnice.

Kopirati
Drag cursor here to close