Duhovna glazba

Čapljinafest proslavio petnaesti rođendan

Kultura / Flash | 27. 11. 2015. u 15:24 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ostvarilo se ono što smo sad već davne 2000. godine priželjkivali - da Čapljinafest postane tradicija i da se održava svake godine. Danas, kada slavimo 15. rođendan, možemo reći da je svaki festival uspješno izveden'', poručili su prilikom otvaranja petnaestog Čapljinafesta organizatori.

Radi se o festivalu duhovne glazbe namijenjenom mladim izvođačima koji nije natjecateljskog karaktera, a koji je odlična prilika za afirmaciju mladih umjetnika.

''Želimo da nam Čapljinafest bude uvijek istinska radost, da bude uvijek iz srca i sa srcem. Ovo je 15. po redu Čapljina fest u kojemu smo svi kao jedna velika glazbena obitelj sa svih strana svijeta. Na ovom festu smo zajedno da slavimo Boga i uživamo uz lijepu pjesmu'', kazao je za Bljesak.info fra Mile Vlašić, idejni pokretač i organizator ovoga festivala.

Posebnost Čapljina Festa, u odnosu na druge slične festivale, leži u činjenici da se sve pjesme izvode uživo, te da festival nije natjecateljskog duha.

Ovogodišnji festival po izvedbama je nadmašio očekivanja publike, koja su uživala u duhovnim pjesmama.

Nastupili su Magdalena Brkić, Slavena Vego, Zlata i Slavica Jakić, Kristina Brečić, Iva Kožul, Anamarija Sušac, Marija Pavlović, Nikolina Bulut i Ljubica Pavlović, Paula Zubonja, Mili Vego, Daliborka Dusper, Gabrijela Grmača, Ana Jurković i Biljana Pendić.

Kopirati
Drag cursor here to close