različitost

Budite drugačiji: Prijavite se na projekt Vijeća mladih Mostara

Kultura / Flash | 24. 04. 2015. u 16:26 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijeće mladih Grada Mostara u suradnji sa umjetnicima iz Švedske, organizira kreativne radionice za mlade od 15-25 godina koje će se održati u sklopu projekta “Drugačiji.” U ovom projektu koji se sastoji od radionica, seminara, prezentacija, diskusija i na kraju izložbe sudionici će istražiti “Drugačije” odnosno živote različitih osoba u gradu Mostaru.

Prva radionica počet će 13.05.2015. god.i trajat će tjedan dana. Svaki dan radionice će trajati oko 4 sata, a vrijeme početka i završetka će se prilagoditi sudionicima. Svi zainteresirani za radionice mogu se prijaviti putem maila [email protected].

Ono što će se koristi kao tehnika u radionicama zavisi od učesnika. Od crtanja, fotografije, videa, performansa i tako dalje. Radionice će biti više orijentirane prema tome da pošalju vizualnu poruku koristeći tehniku koju sudionik već poznaje.

Lideri radionica su : Fotografkinja Sofia Runarsdotter, (Švedska), umjetnik Joakim Hansson (Švedska), umjetnik Jusuf Hadžifejzović (BiH), Haris Idriz (Vijeće mladih Grada Mostara).

 

Kopirati
Drag cursor here to close