blagdani

Božićni sajam u Bugojnu

Kultura / Flash | 28. 11. 2015. u 08:46 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prve pahulje su pale, priroda je obukla zimsko ruho, a u toplini domova nestrpljivo se očekuju mirisi i okusi nadolazećih blagdana. Božić dolazi!

Matica hrvatska ogranak Bugojno i ove godine radost iščekivanja najdražeg katoličkog blagdana želi dovesti na ulice svoga grada, te vrijedno radi na organizaciji Trećeg tradicionalnog božićnog sajma.
Kako najavljuju, ove godine će programski i sadržajno sajam biti još bogatiji od prethodnih. Dvadeset izlagača iz cijele Bosne i Hercegovine pripremili su brojne zanimljivosti za posjetitelje.

Pored kuhanog vina, rakije, čaja i raznih zimskih slastica, posjetitelji će moći prijateljima i obitelji kupiti unikatne, originalne i vrijedne poklone, te se pri tome zabaviti uz klapsku i folklornu pjesmu, ali i poznate domaće i strane rock hitove.

Posebno iznenađenje za najmlađe bit će Djed Mraz kojem će mališani moći otkriti svoje male i velike želje za Božić i Novu Godinu, a roditelji kupiti profesionalnu zajedničku fotografiju za obiteljski album.

Trodnevni program nudit će za svakog ponešto, stoga organizatori pozivaju sve ljude dobre volje na dobru zabavu i veselo druženje! Sajam počinje 18. prosinca.

Kopirati
Drag cursor here to close