doma i u gostima

Bogat repertoar HNK Mostar za ožujak 2015.

Vijesti / Politika | 06. 03. 2015. u 14:40 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon uspješno odigranih premijera koprodukcijske predstave „Ajmo na fuka“ u HNK Mostar i Narodnom pozorištu Mostar, u mjesecu ožujku HNK Mostar na repertoaru ponovno ima izvedbe ranijih uspješnih komada „Sve o ženama“ i „Ljepotica iz Leenanea“.

Uz još dvije reprize nove predstave „Ajmo na fuka“, tu je i dogovoreno gostovanje na Festivalu akademskog teatra u Tuzli, krajem mjeseca, koji se održava u organizaciji Teatra „Kabare“ iz Tuzle i koji će ove godine okupiti 10 teatarskih kuća sa isto toliko predstava iz BiH, Srbije i Hrvatske.

I ove godine HNK Mostar će u okviru manifestacije „Hrvatsko proljeće Središnje Bosne“ gostovati s dvije predstave u Središnjoj Bosni. Prva predstava „Kajališni sat“ bit će izvedena u Kreševu u nedjelju 22.03.2015.

Ostali repertoar HNK-a Mostar za ožujak:

Nedjelja, 8. ožujka u 19 sati predstava "Sve o ženama", autora Mire Gavrana u režiji Roberta Raponje. U predstavi igraju: Jelena Kordić Kuret, Nikolina Marić i Angela Bulum.

Četvrtak 12. ožujka u 20 sati Hrvatsko narodno kazalište Mostar predstava "Ajmo na fuka", autora i redatelja Dragana Komadine.
U predstavi igradju: Saša Oručević i Robert Pehar.

Četvrtak, 19. ožujka u 20 sati, Hrvatsko narodno kazalište Mostar predstava "Ljepotica iz Leenanea", autora Martina McDonagha u režiji Segorja Hadžagića. U predstavi igraju: Jelena Kordić Kuret, Sanda Krgo Soldo, Robert Pehar i Bojan Beribaka.

Nedjelja, 22. ožujka u 19 sati, Manifestacija "Hrvatsko proljeće Središnje Bosne" Napretkov dom Kreševo, predstava "Kajališni sat" autora Jasena Boke/Dragana Komadine,u režiji Želimira Oreškovića. U predstavi igraju: Velimir Pšeničnik Njirić, Sanda Krgo Soldo, Jelena Kordić Kuret,Robert Pehar i Dragan Šuvak.

Četvrtak 26. ožujka u 20 sati, Hrvatsko narodno kazalište Mostar predstava "Ajmo na fuka", autora Dragana Komadine.

Subota, 28. ožujka u 20 sati, Teatar "Kabare" Tuzla/ Festival akademskog teatra 2015., predstava "Ajmo na fuka".

Ulaznice za sve predstave se mogu rezervirati na broj telefona 063 317 348, putem inboxa na Facebook stranici Hnk Mostar i Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru te e-mailom na [email protected].

Ulaznice po cijeni od 10 maraka, a za učenike, studente i umirovljenike 5 maraka, također se mogu kupiti na blagajni kazališta radnim danom od 10 do 15 sati te sat vremena prije početka predstave.

Za izvedbu predstave "Sve o ženama" u povodu 8. ožujka Dana žena, uz kupovinu jedne ulaznice druga ulaznica je gratis (odnosno cijena 2 ulaznice je 10 maraka). Također, ova predstava počinje u 19 sati dok su ostale predviđene u redovnom terminu u 20 sati.ti.

Kopirati
Drag cursor here to close