Podrška

Banja Luka pomaže Jadranki Stojaković

Kultura / Flash | 25. 08. 2015. u 13:45 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Banje Luke Slobodan Gavranović posjetio je danas poznatu kantautoricu zabavne glazbe Jadranku Stojaković, koja je smještena u Domu za starije osobe „Ivan Pavao II“ na Petrićevcu u Banjoj Luci. Tom prilikom, Gavranović je Jadranki Stojaković uručio novčanu pomoć u iznosu od 2.000 KM.

‘’Naša sugrađanka, koja je vrstan umjetnik, imala je jednu zlu sudbinu da je doživjela ozlijedu boraveći i radeći u Japanu. Sada je u takvom stanju da je potrebno da budemo svi s njom i da je podržimo’’, kazao je Gavranović u izjavi novinarima nakon susreta s Jadrankom Stojaković.

Podsjetio je da je nedavno u Gradskoj upravi razgovarao s pjevačem i kompozitorom Željkom Joksimovićem i da su tada dogovorili da će zajedno organizirati koncert posvećen Jadranki Stojaković. Grad će stati iza takve ideje, i plan je da koncert bude humanitarnog karaktera, imajući u vidu da Jadranka za boravak i liječenju u Domu ima značajne troškove.

‘’Moramo pokazati u ovim trenucima njene borbe s bolešću da smo s njom i da joj pomognemo. Uz moralnu, to uključuje i materijalnu podršku’’, rekao je banjalučki gradonačelnik. Jadranka Stojaković je zahvalila gradonačelniku na posjeti i uručenoj pomoći, te mu poklonila svoju kompilaciju „Boje zvuka“ u izdanju Muzičke produkcije Radio-televizije Republike Srpske.

Direktorica Caritasovog Doma za starije osobe Žaklina Garić je naglasila da je Jadranka Stojaković posebna osoba za sve generacije u Banjoj Luci.

‘’Ima puno prijatelja koji vrlo rado dolaze. Radnici Doma i svi prijatelji pokušavaju da joj osiguraju sve što je potrebno’’, rekla je Garić i dodala da posjeta gradonačelnika Gavranovića znači da nije zaboravljena.

Kopirati
Drag cursor here to close