Druga Kalifornija

Zvizdić: Nadamo se novim radnim mjestima u Hercegovini

Gospodarstvo / Flash | 19. 05. 2017. u 18:41 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić i premijer Federacije BiH Fadil Novalić u petak su se u Mostaru susreli s najvećim gospodarstvenicima u BiH kako bi razgovarali o ekonomskom razvoju Hercegovine te privlačenju poželjnih investicija.

"Cilj sastanka je bio da se vide potencija HNŽ i regije - prirodni i ljudski potencijali i da se ti potencijali spoje s investicijskim planovima kompanija koje se bave različitim biznisima i bankama koje trebaju da ponude kvalitetne kredite za kompanije u nastajanju koja otvaraju nova radna mjesta", kazao je za Bljesak.info predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić.

"Zaključak je bio da se formira elaborat u kojem će se moći naći svi podaci i ja sam siguran da će sastanak rezultirati otvaranjem novih radnih mjesta", kazao je.

"Nadam se da će u Hercegovini koja se naziva drugom Kalifornijom, doći do ubrzavanja administrativnih procesa od strane Grada i županije jer investitori koji dolaze žele da nemaju nikakve administrativne prepreke.

"Sve ovo radimo u cilju da što prije otvorimo radna mjesta i da prije svega mladi i obrazovani ljudi ostanu u Bosni i Hercegovini, kazao je Zvidzić.

Kopirati
Drag cursor here to close