Goranci

‘Zlatni dol’’ vas poziva: Organizaciju proslave poslovnih domjenaka prepustite nama

Gospodarstvo / Promo | 30. 11. 2016. u 18:23 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predblagdansko vrijeme donosi i kraj poslovne godine, a dio toga je i prigodna proslava u krugu djelatnika i poslovnih partnera. Villa ‘’Zlatni dol’’ vas poziva da ove godine organizaciju Božićnog domjenka za svoje poslovne partnere i djelatnike prepustite njima.

‘’Uz ugodnu glazbu i vrhunske gastro specijalitete, velik izbor hrane i vina, u ambijentu kapaciteta do 40 mjesta u unutrašnjosti, uz veliku terasu sa predivnim pogledom, proslavite blagdane sa svojim poslovnim partnerima i djelatnicima’’, poručili su iz Ville ‘Zlatni dol’, smještene samo nekoliko kilometara od gradskog središta Mostara.

Villa Welness & spa i rehabilitacijski centar ''Zlatni dol'' Goranci, izvrsno je mjesto i za bijeg od svakodnevice na kojemu će uživati sva vaša čula.

Ljubitelji sporta moći će uživati u jedinstvenoj ponudi na području Hercegovine - osvijetljenim teniskim i basket igralištima s visokokvalitetnom gumenom podlogom.

Uz to, Villa ''Zlatni dol'' posjeduje i wellness spa centar, kao i rehabilitacijski centar, koji će izvrsno poslužiti za opuštanje vašeg tijela i uma nakon napornog radnog dana ili sportskih aktivnosti.

U sklopu Adventa na Gorancima, svoja vrata otvorio je i njihov restoran koji će za sve gurmane postati nezaobilazno mjesto zbog svoje jedinstvene gastro ponude, kao i vina vrhunske kvalitete s područja Hercegovine i šire.

Sve to prati i redovito kvalitetna glazba, a posebno će u Villi ''Zlatni dol'' biti prilikom Adventa, o čemu više možete doznati pozivom na broj telefona 036 381 220 ili 063 565 712, ili na Facebook stranici Hotel Resort Wellness&Spa Zlatni Dol.

Kopirati
Drag cursor here to close