Vispak

'Zlatna džezva' prva po lojalnosti potrošača

Gospodarstvo / Flash | 25. 09. 2016. u 11:33 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Zlatna džezva" prva je po lojalnosti potrošača u Bosni i Hercegovini kada je riječ o kategoriji tradicionalnih kava - pokazalo je istraživanje koje je provela agencija za istraživanje tržišta Ipsos.

Rezultati istraživanja prezentirani su u okviru konferencije "Talk in Business" magazina InStore, prvog regionalnog mjesečnog trgovačkog magazina, specijaliziranog za trgovinu robom široke potrošnje.

Istraživanje je provedeno za kategoriju "topli napitci u BiH, s fokusom na kavu", na uzorku od 1.000 ispitanika na teritoriji cijele BiH.

''Tri godine "Zlatna džezva" je u samom vrhu u svojoj kategoriji kada je riječ o indikatoru kao što je lojalnost kupaca. Drago nam je što su kupci i potrošači prepoznali kompetentnost za pravu bosansku kavu'', priopćeno je iz kompanije Vispak d.d. Visoko.

"Zlatna džezva" proizvodi se od biranih zrna kave, posebno odabranih sorti prilagođenih ukusu i mirisu tradicije spremanja bosanske kave.

Ovaj proizvod izvozi se na tržište 28 zemalja svijeta, a ove godine nabavljena je i tehnologija kojom su uduplani kapaciteti za proizvodnju.

Kopirati
Drag cursor here to close