Ugovor vrijedi 785 tisuća

Željeznice FBiH potpisale ugovore o javnoj nabavci

Gospodarstvo / Flash | 03. 12. 2014. u 15:32 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Željeznice Federacije BiH s predsjednikom Uprave Nijazom Puzićem na čelu potpisale su danas ugovore o javnoj nabavci roba sa šest tvrtki od kojih su četiri domaće.

Ukupna vrijednost ugovora iznosi oko 785 tisuća KM, a potpisani su sa tvrtkama Minel General Electric d.o.o. Beograd, Metalka d.o.o. Sarajevo, Elektroremont d.d. Banovići, Smail Komerc d.o.o. Sarajevo, Zagreb Signal d.o.o. Zagreb i Fining d.o.o. Gračanica.

Sklopljeni ugovori odnose se na nabavku rezervnih dijelova za opravku lokomotiva serije 441 i E 52500, nabavku gumeno metalnih elemenata za održavanje šinskih vozila, pružanje usluga revizije vučnih motora, nabavku maziva, ulja i srodnih industrijskih proizvoda, nabavku rezervnih dijelova za putni prijelaz tipa "Bombardier", te nabavku krana za radionicu u Čapljini nosivosti 20 tona i krana za radionicu u Zenici nosivosti 25 tona.

Za sve ugovore provedeni su postupci javne nabavke, a njihova realizacija omogućit će Željeznicama FBiH nastavak tehnoloških procesa, odnosno, redovno i sigurno opskrbu bh. gospodarskih subjekata i društva u cjelini, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću ŽFBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close