Intera

Želiš li ići na radionicu o poduzetništvu u SAD?

Gospodarstvo / Flash | 16. 01. 2017. u 19:40 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom prošlogodišnje posjete prostorijama INTERA Tehnološkog Parka, izaslanstvo iz Daytona izrazila je zanimanje za ostvarivanjem međusobne suradnje kako bi se omogućila razmjena studenata iz Mostara i Daytona.

Nekoliko mjeseci poslije, Intera TP u suradnji s The Dayton Regional STeam School s ponosom objavljuje da otvara prijave za radionicu 'DRSS Entrepreneur Academy' koja će se održati od 16.5. do 31.5.2017. godine pod vodstvom osoblja Dayton Entrepreneur Centre–a u Daytonu u saveznoj državi Ohio.

Cilj intenzivne 11-dnevne radionice je mladima približiti svijet poduzetništva, omogućiti im stjecanje potrebnih znanja za pokretanje vlastitog poduzeća, te im pomoći pri unapređivanju komunikacijskih i prezentacijskih vještina. Cijeli program radionice se može pronaći ovdje.

Zajedničkim naporima Intera TP i The Dayton Regional STeam School trude se osigurati financijska sredstva kojima će se pokriti troškovi puta za sve studente dok im je smještaj osiguran u domovima njihovih američkih kolega kako bi im boravak u Sjedinjenim Američkim Državama bio što ugodniji.

Radionicu će pohađati dva studenta Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i dva studenta Ekonomskog fakulteta Univerziteta 'Džemal Bijedić' u pratnji člana Intera TP tima. Prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti koji pričaju engleski jezik, a prednost prilikom selekcije kandidata će imati oni do 20 godina starosti.

Zainteresirani studenti se mogu prijaviti slanjem životopisa i motivacijskog pisma na engleskom jeziku na [email protected] do ponedjeljka, 23.1.2017. godine do 16 sati.

Poznata izreka kaže: Svijet je knjiga, a oni koji ne putuju pročitaju samo jednu stranicu. Intera Tehnološki Park ovom razmjenom želi najboljim studentima mostarskih fakulteta omogućiti početak čitanja cijele knjige. Ne sumnjamo da će biti iznimno zanimljiva!

Kopirati
Drag cursor here to close