Sajam šljive

Zatvoren 41. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije

Gospodarstvo / Flash | 31. 08. 2014. u 10:19 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalnom Plavom nou subotu je u Gradačcu zatvoren 41. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije – Sajam šljive, na kojem je svoje proizvode predstavilo 230 izlagača iz BiH, Hrvatske, Srbije, Turske i Jordana.

''Svi programski sadržaji su u cijelosti realizirani. Imali smo dobru posjetu. Izlagači ističu da su zadovoljni ostvarenim poslovnim kontaktima. Vjerujemo da su i posjetitelji zadovoljni onim što su mogli vidjeti na ovogodišnjem sajmu. I mi, kao organizatori, imamo razloga za zadovoljstvo činjenicom da na Sajmu u Gradačcu vrijedi sudjelovati'', kazao je direktor Gradačačkog sajma Husein Topčagić.

Tijekom Sajma održano je niz stručnih savjetovanja, tribina, prezentacija iz oblasti poljoprivrede, a najboljim proizvođačima uručene su sajamske medalje za kvalitet njihovih proizvoda.

Sa Sajma u Gradačcu je poručeno da je neophodno potencirati kreiranje štedno-kreditnih zadruga i formiranje tima koji bi omogućio pravilno provođenje zakona o zadrugarstvu na svim razinama, kako bi se izbjegla privatizacija i neaktivnost, te tako ostvario veći ekonomski profit.

Kopirati
Drag cursor here to close