Dobili otkaz

Zaposlenici Gradske vijećnice 15 godina primali plaću, a nisu dolazili na posao!

Gospodarstvo / Flash | 01. 07. 2016. u 13:02 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vozač i vrtlar, koji su bili zaposleni u Gradskoj vijećnici u gradu Jerez de Frontera na jugu Španjolske dobili su otkaz jer je otkriveno da su redovno podizali plaću, ali da se na poslu nisu pojavili punih 15 godina.

Odjel za ljudske resurse gradske vijećnice prvo je otkrilo da njih dvojica nisu bila na poslu nijedan radni dan tijekom 2015. godine, pišu Nezavisne novine.

Međutim, tada su počeli da “češljaju” dalje i shvatili da desetljeće i pol nisu došli na posao!

Ovaj nevjerojatan rekord šokirao je mnoge u Španjolsko, ali to ovu dvojicu Španjolaca nije spriječilo da redovno podižu svoju nezarađenu platu.

''Njih dvojica su predstavnici Generalne konfederacije sindikata i godinama su podizali plaću, a da nisu dolazili na posao. Upravo to su njih dvojica navela u obrazloženju, gdje su priznali da ova situacija datira još od prije 15 godina'', izjavio je glasnogovornik gradske vijećnice Herez de la Frontera.

Inače, ovaj sindikat, kojem obojica pripadaju, stao je u obranu svojih sindikalaca izjavljujući da su oni koristili svoje ''narađene dane'', kao i ''narađene sate'' drugih radnika, koji se mogu dijeliti.

Kopirati
Drag cursor here to close