Ćesim-Rujišta-Potoci

Vlada HNŽ-a usvojila odluku o utvrđivanju osnovice za isplatu plaća korisnicima Proračuna

Gospodarstvo / Flash | 22. 12. 2014. u 13:56 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije(HNŽ) na danas održanoj 76. sjednici, usvojila je odluke o utvrđivanju osnovice za isplatu plaća korisnicima Proračuna i o utvrđivanju visine naknade za topli obrok za mjesec prosinac 2014. godine.

Također, Vlada je, nakon raspisivanja javnoga poziva i provedenog postupka, usvojila Odluku o odabiru korisnika sredstava Proračuna HNŽ s pozicije šport, odnosno korisnika kojima će se, iz sredstava Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ, sufinancirati sportski projekti.

U svezi s radom Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo, usvojeno je više odluka, među kojima odluke o odobravanju novčane potpore Vatrogasnom društvu Mostar i Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Mostar za nabavu vatrogasne opreme, tehničkih i drugih sredstava, stručno obučavanje i osposobljavanje vatrogasaca, te održavanje opreme i vatrogasnih sredstava.

Vlada je na današnjoj sjednici dala suglasnost na odluke o privremenom financiranju Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ-a i Službe za zapošljavanje HNŽ u prva tri mjeseca 2015. godine.

Također, usvojena je Odluka o utvrđivanju općeg interesa za rekonstruiranje regionalne ceste R-435a, Ćesim-Rujišta-Potoci (veza M17), dionica Rujište (Planinski dom) - raskrižje Zijemlje, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close