Čitluk

Vlada HNŽ-a osigurala novac za rekonstrukciju zgrade Općinskog suda

Gospodarstvo / Flash | 20. 01. 2015. u 14:05 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Denis Lasić, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije i Ivo Jerkić, načelnik Općine Čitluk, danas su u uredu načelnika potpisali Ugovorni sporazum o dogradnji i organiziranju prostora za rad Općinskog suda u Čitluku.

''Za realiziranje Ugovornog sporazuma, kojim se uređuju međusobni odnosi oko dogradnje, rekonstruiranja i organiziranja prostora za potrebe rada budućega Općinskog suda u Čitluku, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije osigurat će sredstva u iznosu od 450.000 KM'', kazao je, nakon potpisivanja Sporazuma, predsjednik Lasić.

Načelnik Jerkić istaknuo je kako će se projekt dogradnje Općinskog suda u Čitluku, u sklopu kojeg će biti i Prekršajni sud, okončati do kraja ove godine.

''Završetak projekta doprinijet će rasterećenju Općinskog suda u Mostaru i bržem rješavanju sudskih predmeta, a na poseban način legaliziranju objekata na području Međugorja i Bijakovića'', kazao je načelnik Jerkić dodajući kako je za potrebe rada Suda predviđeno i otvaranje oko 15 novih radnih mjesta.

Također, danas je potpisan Ugovor između Općine Čitluk i poduzeća GTR d.o.o. kao izvođača radova na dogradnji zgrade Općinskog suda, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close