HBŽ

Utvrđen Nacrt proračuna od 75 milijuna KM

Gospodarstvo / Flash | 18. 04. 2014. u 10:17 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Hercegbosanske županije utvrdila je Nacrt proračuna Hercegbosanske županije za 2014. godinu u iznosu od gotovo 75 milijuna KM, priopćeno je danas iz županijske Vlade.

''Proračun Hercegbosanske županije usvojen je u formi nacrta, kao i zakon o izvršenju proračuna za 2014. godinu te su kao takvi upućeni u skupštinsku proceduru na daljnje razmatranje'', stoji u priopćenju.

Predsjednik županijske Vlade Branko Ivković predstavio je na jučerašnjoj sjednici Plan i program rada Vlade za 2014. godinu.

''Predstavljeni Plan i program rada usmjeren je prije svega na ublažavanje posljedica recesije te na što brži gospodarski razvoj i oporavak županije, koji će u velikoj mjeri ovisiti o punjenju Proračuna Hercegbosanske županije, odnosno o prihodima kojem će Vlada u svome radu moći raspolagati. Ovaj Plan i program Vlada je usvojila i uputila u Skupštinu na daljnje postupanje'', stoji u priopćenju.

Na jučerašnjoj je sjednici utvrđen Nacrt zakona o javnom okupljanju, te je prihvaćeno mišljenje Savjeta Prostornog plana o Prednacrtu prostornog plana Hercegbosanske županije koje će biti upućeno nositelju izrade tog dokumenta, Novom urbanističkom zavodu RS-a iz Banja Luke.

Kopirati
Drag cursor here to close