rodni kraj

Ulaganjima u putnu infastrukturu do većeg povratka

Gospodarstvo / Flash | 25. 11. 2015. u 15:08 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo za izbjeglice i raseljene osobe Republike Srpske financiralo je sa 120.000 KM asfaltiranje i sanaciju nekoliko lokalnih putnih pravaca na području općine Pelagićevo.

Asfaltirani su putni pravci u mjesnim zajednicama Blaževac, Turić i Gornja Tramošnica, u dužini od 1.180 metara. Također u mjesnoj zajednici Blaževci izvršena je sanacija i nasipanje dionice puta "Četnica" u dužini od 1.300 metara.

Iz Ministarstva za izbjeglice i raseljena lica RS je priopćeno da je, osim ulaganja u putnu infrastrukturu, u proteklom periodu realiziralo i mnoge druge projekte kao što su izgradnja stambenih jedinica, dodjela građevinskog materijala, izgradnja društvenog doma, obnova i sanacija vjerskih objekata, te pružanje pomoći povratnicima kroz projekte održivog povratka.

Savjetnik ministra za izbjeglice i raseljene osobe RS Pero Josipović izjavio je da svi projekti koje realizira Ministarstvo značajno doprinose razvoju povratničkih zajednica, te pružaju povratnicima uvjete za povratak i ostanak u rodnom kraju.

Kopirati
Drag cursor here to close