Otvaranje ponuda

U susjedstvo dolazi svjetski poznati brand Ritz-Carlton?

Gospodarstvo / Flash | 12. 10. 2015. u 17:04 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako se neslužbeno doznaje, Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) danas je otvorio obvezujuće ponude za realizaciju turističkog kompleksa Kupari u Dubrovniku. No, pristigla je samo jedna ponuda, ona 'Avenue grupe' koja je većinski vlasnik IGH odnosno Instituta građevinarstva Hrvatske.

Avenue grupa navodno u Kupare žele dovesti svjetski priznate brandove kao što je Ritz-Carlton. Inače, kako javlja poslovni.hr javni poziv za obvezujuće ponude za kompleks Kupari raspisan je svibnja ove godine, a na traženje zainteresiranih investitora, s obzirom na kompleksnost dokumentacije rok za dostavu ponuda produljen je s 25. kolovoza na 9. listopada.

Ponudbenu je dokumentaciju za obvezujuće ponude otkupilo pet potencijalnih ulagača od ukupno šest koji su još u veljači 2014. godine svoja pisma namjere za taj projekt dostavili po završetku prvog neobvezujućeg kruga.

U tom su krugu neobvezujuće ponude predali kompanije Karisma Hotels Adriatic-KHA (konzorcij Agrokora, svjetskog touroperatora TUI i meksičkog lanca Karisma International), Valamar poslovni razvoj (iz hotelske grupacije Valamar), turska Rixos grupa, Braniteljska zadruga 'Mir' iz Mlina, 'Avenue Grupa' iz Moskve, te tvrtka 'Titan nekretnine' koja, navodno, ima vezu s ruskim kapitalom.

Kopirati
Drag cursor here to close