1,300.000 KM

U promet puštena novoizgrađena prometnica od Potpolja do Međugorja

Gospodarstvo / Flash | 19. 03. 2014. u 07:20 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novoizgrađena prometnica od Potpolja do Međugorja, koja je zbog nepostojanja prometne signalizacije bila zatvorena za promet ponovno je u funkciji.

Protekla dva dana na prometnici je postavljena horizontalna i vertikalna prometna signalizacija, a brzina je ograničena na 50 km/h!

Vrijednost novoizgrađene prometnice iznosi 1,300.000 KM, a novac za njezinu izgradnju zajednički su osigurali općina Čitluk i Ministarstvo prometa i veza iz namjenskih sredstava GSM licenci za 2008. i 2009.

Sa sjeverne strane u Potpolju je već izgrađen kružni tok, dok gradnja kružnog toka kod pošte u Međugorju tek predstoji, a što trenutno predstavlja uskoro grlo ove prometnice.

Kako doznaje portal Brotnjo-online.com, odmah po završetku radova na kružnom toku Tromeđa koji su u punom jeku pristupit će se i gradnji ovog kružnog toka. Naime, to neće biti posljednji koji će se ove godine graditi u Međugorju.

Tijekom sanacije regionalne prometnice R425a od Tromeđe do Miletine (pripreme za puštanje u promet autoceste - čvor Zvirovići) biti će izgrađen kružni tok kod Atlasa (skretanje za Čapljinu).

Kopirati
Drag cursor here to close