Potrošnja

U Nevesinju uvedene redukcije vode

Gospodarstvo / Flash | 24. 06. 2017. u 17:22 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javno poduzeće 'Vodovod' Nevesinja uvelo je drugi stupanj redukcije u vodoopskrbi, što znači da prigradska i seoska naselja tri dana tijekom tjedna neće imati vodu, navodi radio Nevesinje.

"Zbog enormno povećane potrošnje vode posljednjih nekoliko dana, prinuđeni smo uvesti drugi stupanj redukcije u vodoopskrbi, tako da naselja Miljevac, Bojišta, Čitluk, Lapčevine, Batkovići, Šurići, Kifino Selo, Brežine, Žiljevo, Zalužje i Odžak neće imati vodu ponedjeljkom, srijedom i petkom od 14 sati do 14 sati narednog dana", navodi se u priopćenju.

J.P. 'Vodovod' obavještava korisnike da je formirana Komisija koja će svakodnevno kontrolirati namjensko korištenje vode i eventualno postojanje nelegalnih priključaka. Upozoravaju se korisnici kod kojih budu otkriveni nelegalni priključci da će biti isključeni sa mreže i da će protiv njih biti podnesene prijave komunalnoj policiji.

J.P. 'Vodovod' moli građane da bilo kakve sumnjive radnje vezane za krađu vode i nelegalne priključke, uništavanje vodovodne mreže i druge imovine poduzeća prijave na brojeve telefona: 601-181 i 602-563. Ti pozivi će ostati anonomni, dodaje se u priopćenju.

U cilju ublažavanja posljedica redukcije u opskrbi vodom J.P. 'Vodovod' će osigurati cisterne za pojedina prigradska naselja i više zone grada.

Ulica Vuka Torovića i Omladinska ulica (Begovina) – utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom od 16 do 19 sati; Naselja Gornje Brežine i Miljevac – ponedjeljkom, srijedom i petkom od 16 do 19 sati.

Ovakav način opskrbe J.P. 'Vodovod' će uvesti i u druga gradska i prigradska naselja ako to bude neophodno.

Kopirati
Drag cursor here to close