Kapaciteti popunjeni

U Neumu se traži mjesto više na plaži: Produžuje se trajanje turističke sezone

Gospodarstvo / Posao | 10. 08. 2015. u 16:03 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Neumu se ni izbliza ne nazire kraj turističke sezone. U hotelu ''Neum'' tvrde za novinsku agenciju Patria da praznih soba neće imati tijekom cijelog osmog mjeseca, a kako stvari stoje, ni tokom septembra u jedinom bh. gradu na moru nećete imati vremena biti izbirljivi.

Popunjeni su kapaciteti i drugih hotela, ali i privatni smještaji, koji su podjednako lijepo uređeni.

Iz Turističke zajednice Neuma kažu za Patriju da im je ovo najuspješnija sezona u posljednjih nekoliko godina. Neum je ponešto investirao u šetnice duž obale, hotele i privatne apartmane, pa se to odmah odrazilo na broj turista. A, važno je, uz domaće, sve više dolaze i oni strani.

''Kod nas su smješteni uglavnom strani gosti i tek poneki domaći. Radimo sa strancima koji kod nas dolaze u grupama. Ova godina je pun pogodak, i što je najvažnije, ne nazire se kraj. Iako smo očekivali da bi se broj turista mogao smanjiti nakon 15. kolovoza, to se neće dogoditi'', tvrde iz hotela Neum.

Među domaćim turistima sve se više može čuti kako najradije ljetuju u Neumu. Na prvom mjestu zbog cijena, a nije loše da u teškim vremenima novac ostaje u zemlji, piše NAP.

Kopirati
Drag cursor here to close