UniCredit

U Mostaru potpisan ugovor za pomoć mikro, malim i srednjim poduzećima

Gospodarstvo / Flash | 06. 10. 2015. u 12:39 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

UniCredit banka potpisala je danas u Mostaru ugovor s Njemačkom razvojnom bankom (KfW) u iznosu od 7,5 milijuna eura za pomoć mikro, malim i srednjim poduzećima u Bosni i Hercegovini, priopćeno je iz Ureda za informiranje UniCredit Banke.

Sredstva iz ove kreditne linije namijenjena su za financiranje osnovnih sredstava i potreba za obrtnim sredstvima mikro, malih i srednjih poduzeća.

"Sredstva iz ove kreditne linije namijenjena su ekonomskom razvoju BiH. Pružanjem ove vrste podrške omogućit ćemo mikro, malim i srednjim poduzećima u našoj zemlji dodatne investicije, poboljšanje platne sposobnosti, unaprjeđenje poslovanja, a samim tim i moguće otvaranje novih radnih mjesta i poboljšanje životnih uvjeta", izjavio je ovom prilikom direktor UniCredit Banke Ivan Vlaho.

Dr. Matthias Schmidt-Rosen, direktor Ureda KFW-a u BiH, također je naglasio važnost pružanja dugoročnih mogućnosti financiranja za mikro, mala i srednja poduzeća u svrhu poticanja ekonomskog razvoja i mogućnosti zapošljavanja, kao glavnih ciljeva aktivnosti KFW-a u financijskom sektoru u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close