Udruga mladih Agape

U Ljubuškom ne teče med i mlijeko, ali teče najskuplja voda

Gospodarstvo / Flash | 30. 03. 2015. u 11:04 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga mladih Agape iz Ljubuškog izrazila je nezadovoljstvo zbog poskupljenja vode u njihovom gradu. Kako su naveli iz Udruge Agape 27. ožujka na Općinskom vijeću je izglasana odluka o poskupljenju vode.

''Ova odluka nas je zatekla usred priprema uskršnje humanitarne akcije za pomoć jednoj ljubuškoj obitelji – zbog čega nas je još više zgrozila i obeshrabrila za bilo kakav humanitarni rad u ovoj općini. Ova odluka nepoštuje građane Ljubuškog i sabotira sav rad da se pomogne socijalno ugroženima'', naveli su iz udruge Agape na Facebook stranici.

atrnja - mehanizam skupljanja izvorske vode ili kinice u prikladno skladite. Kina voda se kanalima s kue (tzv....

Posted by Udruga mladih Agape on 30. ožujka 2015

''Usporedbe radi, u susjednim Grudama, cijena vode je 1.30KM s PDV-om po m3, Širokom Brijegu 1.17KM s PDV-om, u Mostaru 1,27KM s PDVom, u Sarajevu do 30m3 1,40KM, dok je kod nas nova cijena (nije da i stara nije premašivala cijene u susjednim općinama) 1,79 s PDV-om'', navode iz Udruge.

Ljubušacima savjetuju da počnu koristiti čatrnje. ''Molimo građane Ljubuškog da prigrle ovaj prijedlog, budući da će im uskoro svaka kap kiše postati bitna, sudeći po najnovijim odlukama općinskog vijeća općine koja, ako bilo čim, obiluje vodom'', rečeno je iz Udruge.

Redakcija portala Bljesak.info je u JP Parkovi Ljubuški tražila informacije o poskupljenju vode, ali do zaključenja teksta nismo dobili nikakvu povratnu informaciju.

Kopirati
Drag cursor here to close