Nova radna mjesta

U Bosni otvoren centar za proizvodnju SIM kartica

Gospodarstvo / Flash | 02. 09. 2015. u 12:40 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"U izgradnju Centra za proizvodnju i personalizaciju SIM i pametnih kartica, te proizvodnju RFID čitača i modula, do sada smo uložili više od tri milijuna maraka, zaposlili trideset mladih ljudi i započeli uspješno poslovanje sa nekoliko lokalnih kompanija. Naš cilj je uskoro, da nakon dobivanja GSM licence, međunarodnog SAS sigurnosnog sustava, investiramo još dva milijuna maraka, te zaposlimo pedeset do šezdeset mladih stručnjaka", izjavio je direktor kompanije 'Elatec' Muamer Jarović.

"Ponosni smo što je 'Elatec', kao kćerka firma njemačke Grupacije 'Elatec', postao jedna od osam europskih kompanija koje danas uspješno vrše proizvodnju i personalizaciju SIM i pametnih kartica. Mi želimo ići dalje i napredovati, pokazujući time da mladi stručnjaci iz Bosne i Hercegovine, koji su izvrsni inženjeri u svijetu, mogu i ovdje raditi uspješno i ostati u svojoj zemlji", kazao je Jarović.

On je u Gračanici dočekao goste i poslovne partnere na svečanoj ceremoniji otvorenja tvornice Centar za prozvodnju i personalizaciju SIM i pametnih kartica, te RFID čitača i modula kompanije 'Elatec'.

Ovim događajem ozvaničena je proizvodnja kojom se u 'Elatec-u' već mjesecima osiguravaju SIM kartice za sve bosanskohercegovačke telecom operatere, te bankovne kartice za brojne klijente. Uspješan start proizvodnje najavio je skori prodor na druga europska tržišta, priopćeno je iz ove kompanije.

Kopirati
Drag cursor here to close