poslovanje

U Beču održana poslovna konferencija BiH - Austrija

Gospodarstvo / Flash | 27. 01. 2015. u 13:04 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veleposlanstvo Bosne i Hercegovine u Republici Austriji, zajedno sa Gospodarskom komorom Austrije i u suradnji sa gospodarskim komorama iz BiH - Vanjskotrgovinskom komorom BiH, Gospodarskom komorom RS-a i Gospodarskom komorom Federacije BiH, organiziralo je danas poslovnu konferenciju BiH - Austrija, koja je održana u prostorijama austrijske Gospodarske komore u Beču.

Konferencija se sastojala od plenarnog dijela i izravnih susreta gospodarstvenika. Tijekom plenarnog dijela, veleposlanica BiH u Republici Austriji Tanja Milašinović- Martinović je pozdravila nazočne i zahvalila na odličnoj suradnji, koja je rezultirala uspješno organiziranom poslovnom konferencijom.

Od predstavnika gospodarskih komora u BiH nazočnima su se obratili potpredsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH Ahmet Egrlić, direktor Agencije za promociju izvoza u VTKBiH Enes Ališković, te zamjenica direktora FIPA-e Blaženka Mišković.

O austrijskom poslovanju u BiH govorio je predstavnik Gospodarske komore Austrije u BiH Sigmund Nemeti, a o pojedinim austrijskim investicijama govorili su Karlheinz Dobnigg iz Reiffeisen banke i Enes Kahrimanović iz firme AustroNet.

Na ovom skupu bilo je nazočno oko 150 sudionika - predstavnika 39 tvrtki iz Bosne i Hercegovine i 73 iz Austrije, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close