Sve na jednom mjestu

Turistički Info vodič 2016 za 8. i 9. mjesec izašao iz tiska

Gospodarstvo / Promo | 19. 08. 2016. u 10:00 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kulturno informativno-turistički vodič Hercegovine za 8. i 9. mjesec je stigao! Informacije o kulturnim manifestacijama, smještaju, hrani, odredištima i prirodnim ljepotama Hercegovine ponesite u svom džepu!

Osnovni cilj Turističkog Info vodiča jeste da svima onima koji posjete Hercegovinu učini boravak ugodnijim tako što im nastoji olakšati put do smještaja, hrane, prirodnih ljepota i svega onoga što Hercegovina ima za ponuditi.

"Zajedno sa našim partnerima, uspjeli smo u realizaciji još jednog Tourist Info vodiča. Ove godine, kao i prošle izašli smo sa dva izdanja Turističkog Info vodiča i zaista smo uživali u radu na ovom projektu. S obzirom da nam je kraj ljetne sezone pred vratima, bliži se i kraj ljetnim projektima. Vidimo se iduće godine sa novim izdanjem našeg i vašeg vodiča", kažu Iz Sfere.

I ovo izdanje vodiča realizirano je u suradnji sa Turističkom zajednicom HNŽ, a izdavač je marketinško novinska agencija Sfera do.o. iz Mostara.

Vodič je osmišljen više kao platforma koja povezuje turiste sa onima koji nude kvalitetan smještaj, hranu i opuštajući ugođaj te nastoji predstaviti Hercegovinu i hercegovačku turističku ponudu u najboljem svjetlu.

Turistički Info vodič ove godine izašao je u dva izdanja (izdanje za šesti i sedmi mjesec izdanje za osmi i deveti mjesec).

Kopirati
Drag cursor here to close