2015.

Traže se prijedlozi za povezivanja Mostara s Italijom

Gospodarstvo / Flash | 19. 12. 2014. u 09:45 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Gradskoj upravi Mostara održan je sastanka na kojem je glavna tema bila dogovor o promotivnom letu i planu letenja na relaciji Mostar – Italija za 2015. godinu.

Na sastanku je zaključeno da se od strane svih sudionika, do kraja godine, upute prijedlozi kako bi Pravna služba Grada Mostara nakon razmatranja tih prijedloga i sugestija sačinila govor do sredine siječnja iduće godine.

Taj bi se ugovor potom ponudio na potpisivanje Gradu Mostaru, Zračnoj luci Mostar, BH Airlinesu sa svakim od tri operatera pojedinačno. Potom bi se organizirao i promotivni let i to najkasnije do ožujka 2015.godine za Pescaru ili Anconu.

Uz Ljubu Bešlića, gradonačelnik Grada Mostara, sastanku su bili nazočni i Radmila Komadina, glavna savjetnica Grada Mostara, Omer Pajić, načelnik odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove Grada Mostara, Zvjezdana Radovanović – šefica pravne službe Grada, predstavnici Zračne luke Mostar, Marko Đuzel i Ibrica Berberović, Emir Dervišević, i Ninela Orman u ime kompanije BH Airlines“ Sarajevo, Zlatan Zubac, predstavnik Fortuna Tours Mostar, Josip Odak – Rusconi Viaggi, Sara Rusconi - Rusconi Viaggi, Ilaria Aosili – Shalom Editrice, Giordano Masaoni – Shalom Viaggi, Filippo Guglielmi – Gtours T.O, Topuzović Slađan – Agencija Per Balcani, Lucio Santagata – Santagata tour", stoji u priopćenju Ureda za informiranje Grada Mostara.

Na kraju sastanka gradonačelnik je Bešlić zahvalio Slađanu Topuzoviću na promociji Grada Mostara u proteklom razdoblju i istakao je značaj svega što je on po pitanju povezivanja Mostar sa gradovima u Italiji.

Kopirati
Drag cursor here to close