Tomislavgrad: Gospodarstvenici u problemu jer roba ne može preko GP Kamensko
Veliki problem
OBJAVA: Ponedjeljak, 20. ožujka 2017. 21:02
IZVOR: Fena
AUTOR: Sa.M.
Tomislavgrad: Gospodarstvenici u problemu jer roba ne može preko GP Kamensko
0

Općinski načelnik pružio potporu Udruzi gospodarstvenika općine Tomislavgrad

Načelnik općine Tomislavgrad Ivan Vukadin najavio je kako će nastojati što bolje surađivati s Udruga gospodarstvenika općine Tomislavgrad, koja je nedavno obnovila svoj rad nakon višegodišnje neaktivnosti.

''Interesi gospodarstvenika i lokalne zajednice nisu uvijek isti. U principu, oni gledaju kako će jeftinije proći, dok mi, naravno, živimo od gospodarskih subjekata koji plaćaju poreze raznoraznih vrsta te stoga s njima moramo uvijek razgovarati i dogovarati'', kazao je Vukadin, istaknuvši kako će uvijek biti spreman za razgovor s predstavnicima Udruge.

Jedan od osnovnih problema na koji gospodarstvenici Tomislavgrada i susjednih općina godinama upozoravaju je degradacija Graničnog prijelaza Kamensko zbog čega se već četvrtu godinu preko tog prijelaza ne može izvoziti roba biljnog i životinjskog porijekla.

Načelnik Vukadin istaknuo je kako je svjestan činjenice da lokalna zajednica ne može sama riješiti to pitanje, dodavši kako će zajedničkim snagama adresirati taj problem prema višim razinama vlasti ne bi li se konačno to pitanje riješilo.

''Mi smo to nastojali riješiti i u vremenu iza nas, te se nadamo da ćemo biti učinkovitiji u vremenu koje je ispred nas, jer nije isto kad sami rješavate problem i kada je 30 ljudi oko vas'', istaknuo je tomislavgradski načelnik.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.