Sjednica

Svečano obilježen Dan općine Konjic

Gospodarstvo / Flash | 17. 06. 2016. u 13:00 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu Dana općine Konjic, u četvrtak je održana svečana sjednica Općinskog vijeća, na kojoj su nazočili Suad Balić, ministar pravosuđa, uprave i lokalne samouprave HNŽ-a i Adnan Faladžić, ministar financija u Vladi HNŽ-a.

''U ime dr. sc. Nevenka Hercega, predsjednika Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, koji se zbog odlaska na službeni put u NR Kinu ispričao zbog nedolaska, i u svoje osobno ime, vama i građanima čestitam Dan općine Konjic'', kazao je ministar Balić u svom obraćanju nazočnima, te dodao: ''Vama načelniče, čestitam na svim rezultatima koje je ova općina postigla u proteklom razdoblju s Vama na čelu, sa željom da i u narednom razdoblju imate puno uspjeha u realiziranju zadanih projekata i ciljeva, a koji će rezultirati kvalitetnijim uvjetima za život građana općine Konjic''.

''Vlada Hercegovačko-neretvanske županije daje punu potporu Vašoj opredijeljenosti da općinu Konjic razvijate u smjeru općine s jakom metalnom industrijom, jakim poduzetništvom, proizvodnjom organske hrane, te prepoznatljivom turističkom destinacijom, a sve sa svrhom da općina Konjic bude ugodno mjesto življenja'', zaključio je ministar Balić naglasivši, kako će Vlada i u idućem razdoblju, u sklopu svojih mogućnosti i nadležnosti, biti pouzdan i iskren partner općini Konjic.

Kopirati
Drag cursor here to close