Privatizacija

Sud poništio Stanićevu kupovinu Feroelektra

Gospodarstvo / Flash | 05. 01. 2015. u 11:38 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kantonalni sud u Sarajevu je danas donio presudu da se raskida kupoprodajni ugovor sa Stanić d.o.o., potvrdio je za Dnevnom avazu Senad Smajić, predsjednik Sindikata Feroelektra.

"Kantonalni sud je donio presudu da se raskida kupoprodajni ugovor sa Stanić d.o.o.", rekao je Smajić i dodao kako je ova odluka izvršna.

Podsjećamo, nakon što se u javnosti pojavila priča o rupi kroz koju se izvlači materijal, Goran Stanić, predsjednik Nadzornog odbora Feroelektro d.d. je rekao kako se odbijaju svi njegovi prijedlozi za Feroelektro.

''Vlada Federacije BiH, odnosno Agencija za privatizaciju FBiH slučaj Feroelktro je ispolitizirala i nije riješila, iako Sa Dagitim ima presudu Vrhovnog suda da je privatizacija legalna i izvršena po propisima'', naveo je u svojem priopćenju za Bljesak.info Stanić.

''Više od 100 puta smo pisali Agenciji za privatizaciju i Vladi FBiH da se riješi slučaj Feroelektra, te davali rješenja i prijedloge da Vlada FBiH imenuje svoje rukovodstvo a da se nastavi Sudski spor oko obeštećenja , na što nikada nismo naišli na razumijevanje, odnosno svaki nas prijedlog za rješavanje statusa radnika je odbijen'', rekao je Stanić.

Kopirati
Drag cursor here to close