Zakup

Saznajte cijene: Vlada se odlučila za prostore u Mostaru

Vijesti / Flash | 14. 01. 2016. u 13:34 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalna vlada donijela je odluku o zakupu poslovnog prostora za smještaj federalnih ministarstava koja imaju sjedište u Mostaru, za razdoblje siječanj - prosinac 2016. godine.

Služba za zajedničke poslove organa i tijela Federacije Bosne i Hercegovine zadužena je da zaključi ugovore o zakupu poslovnog prostora s Federalnim zavodom za mirovinsko i invalidsko osiguranje, za istočno krilo zgrade hotela 'Ero' Mostar ukupne površine 2.484,60 četvotrnih metara i pripadajućim parking prostorom, po cijeni od 14,40 KM/m2 za smještaj Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta, Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti i Federalne porezne uprave za odjel Hercegovačko-neretvanske županije.

Ugovor će biti zaključen i za zgradu u ulici Mostarskog bataljona bb, ukupne površine 994,48 m2 i parking prostorom s četiri mjesta, po cijeni od 13,40 KM/m2 za smještaj Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije.

Također, ugovor će biti zaključen i za zgradu Vakufskog dvora u ulici braće Fejića bb, ukupne površine 662,90 m2 i parking prostorom s osam mjesta, po cijeni od 12,46 KM/m2 za smještaj Federalnog ministarstva prometa i komunikacija. U sve cijene uračunat je porez na dodanu vrijednost.

Sredstva potrebna za realizaciju ovog zakupa su planirana u Proračunu Federacije Bosne i Hercegovine za 2016. godinu, priopćeno je iz Ureda za informiranje vlade FBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close