Nastavlja se gradnja

Sapunica završena: Zgrada na Aveniji ima sve potrebne papire

Vijesti / Politika | 15. 07. 2015. u 11:00 K.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sapunica oko slučaja  gradnje zgrade u mostarskom naselju Zgoni se nastavlja.

Kompanija TechnoMont i njezin vlasnik Bruno Azinović dobio je sve potrebne papire od strane Grada Mostara te zakonski može početi s građenjem zgrade.

''Dobili smo građevinsku dozvolu što možete provjeriti i u Građevinskom, svi papiru su prisutni i planiramo s nastavkom radova kako je predviđeno u regulacijskom planu '', rekao je za Bljesak.info Bruno Azinović dodavši kako više ne želi komentirati ovaj slučaj.

Naime, rješenjem Odjela za Urbanizam i građenje Grada Mostara investitoru 'TehnoMont' d.o.o. Mostar odobrena je izgradnja stambeno – poslovnog objekta pod uvjetom da se prilikom izvođenja odobrenih radova drži građevinsko-tehničkih propisa, normi o građevinarstvu i projekta za provođenje tih radova urađenom od strane 'BEMER' d.o.o. Mostar, koji je urađen u skladu s urbanističko – tehničkim uvjetima.

Podsjećamo, Inspektori Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove Grada Mostara ranije su, nakon pritužbi građana, naložili kompaniji TechnoMont da ukloni sve radove izvedene u mostarskom naselju Zgoni te su od ljeta prošle godine obustavljeni radovi.

Kopirati
Drag cursor here to close