Lud zbunjenog

Rekonstrukcija po mostarski: Nakon mjesec dana diže se novi asfalt

Vijesti / Politika | 02. 02. 2016. u 10:31 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je prošlo tek nešto više od mjesec dana, novi asfalt u Ulici fra Didaka Buntića ''dignut'' je iz nepoznatih razloga.

Žitelji spomenute ulice obratili su se pismom portalu Bljesak.info navodeći kako se od samog početka vidjelo da postavljeni asfalt ''neće dugo''.

''I laiku je bilo jasno da kvaliteta prvobitnih radova nije dobra,a li da će izdržati samo jedan mjesec to ni najveći pesimisti nisu očekivali. Šta reći? Možemo očekivati da sutra kad se probudimo ulice ikako ne bude'', navodi se u pismu.

Naime, spomenuta prometnica asfaltirana je sredinom prosinca nakon radova na postavljanju kolektorskog sustava, a radove, u vrijednosti od oko milijun maraka, izvodila je tvrtka Amitea.

Podsjećamo, na konferenciji za medije mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić sredinom siječnja je poručio kako su mediji bez potrebe negativno pisali o postavljanju kolektora i pratećim radovima, naglasivši kako će sve nepravilnosti biti ispravljene. Istodobno, poručio je kako prometnice na koje su se građani žalili zbog rupa zbog kojih su stradali automobili nisu tehnički primljene te da građani na svoju ruku prolaze tim ulicama.

Na konferenciji je tada poručeno i kako američka tvrtka nadgleda radove. No, unatoč pokušajima da iz spomenute tvrtke saznamo nešto o kvaliteti radova i nadgledanju, nije nam pošlo za rukom.

Kopirati
Drag cursor here to close